Onze dienstverlening

Als lokaal dienstencentrum bieden we u natuurlijk ook een aantal diensten aan.

Maaltijden

U kunt dagelijks komen smullen van een vers driegangenmaal. U kunt via het onthaal inschrijven om te komen eten, tot 16 uur de dag voordien. Aan het onthaal vindt u eveneens het maandmenu.

De soep wordt geserveerd om 12 uur.

Kapper en pedicure

In huis bevinden zich een kapper en pedicure, waar u tegen betaalbare prijzen uzelf kunt laten verwennen.

Boodschappendienst

Indien u omwille van een noodgeval tijdelijk hulp nodig hebt met uw boodschappen, helpen wij u graag verder. Dit om enerzijds uw boodschappen uit te voeren, maar anderzijds ook om u de juiste professionele thuiszorgdienst aan te reiken. 

Meer informatie vindt u terug in onze brochure

Bad of douche

Indien u moeilijk thuis in (en uit) uw bad kunt, kunt u in De Hazelaar komen baden. Het bad is voorzien van een speciale lift, zodat u er zelf niet in en uit moet stappen. U kunt uw eigen thuisverpleegkundige of mantelzorger meenemen om u bij te staan of rekenen op onze hulp.

Huur van PersonenAlarmSysteem

Dit alarm draagt u rond de pols of hals, zodanig dat u altijd om hulp kunt bellen in een noodgeval, bv. wanneer u bent gevallen en niet meer recht raakt. Een druk op de knop en het systeem begint te bellen naar de door u gekozen mantelzorgers, familieleden of buren.

We verhuren ook systemen die een val “voelen” en dan een alarm geven.

Cafetaria

Zin in een babbel? Of in een frisse pint? Onze cafetaria is dagelijks geopend van 14 tot 17 uur.

Hometrainer

Aan het lokaal dienstencentrum kan u dagelijks komen fietsen op een van de hometrainers. Heeft u wat uitleg nodig? Hiervoor kan u terecht in het LDC tussen 8.30 en 16.30 uur.

Kaarten en gezelschapsspelen

Maandag en vrijdag van 14 tot 17 uur in de cafetaria.